Головне

Рамос: Ми виграли непростий матч

15.07.2011 22:21 463 0

Матч проти "Кривбасу" не був легкою прогулянкою для гравців "Дніпра", котрим довелося докласти чимало зусиль, щоб перемогти.

Про це після матчу сказав тренер "дніпрян" Хуанде Рамос, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Треба визнати, що перший тайм вийшов досить рівним. Не в останню чергу через спеку, яка не дозволила нам показати свою гру. Але у другому таймі справа пішла веселіше, ми володіли ініціативою, почали створювати більше гольових моментів, забили два голи", - почав він.

"Як зіграв Олійник? Він кілька днів тренується з нами, і не можна сказати, що він повністю адаптувався. Але разом з тим потрібно відзначити, що 45 хвилин він провів на полі дуже корисно. Брав участь у нападі, зіграв досить непогано, і ми можемо битть ним задоволені", - визнав іспанець.

Про іншого форварда "дніпрян" Матеуса Рамос сказав, що замінив його, бо минула вже година гри і він втомився.

"Думаю, в цілому "Кривбас" провів досить непоганий матч. Вони вийшли добре підготовленими тактично, перекривали простір, який ми намагалися створити. І в пером таймі гра була рівна, повільна - те, чого вони й і домагалися. Тому матч з їхнього боку вийшов непоганий. У міру того, як вони втомлювалися, можливо, в їхніх діях не вистачало порядку", - вважає Рамос.

"Хто сильніший - "Кривбас" або "Арсенал"? Не можна порівнювати матчі і суперників. Матч з "Арсеналом" вийшов особливим у тому, що програвали практично на всій його довжині, були змушені порівнювати рахунок. Тут же ми вийшли вперед першими і виграли непростий матч. Кожен матч - окрема історія", - резюмував тренер "Дніпрян".

Коментарі ()