Головне

"Лівий берег": "Шахтар" не пробачив Біосці травму Чигринського

15.07.2011 20:31 302 0

Справжньою причиною відходу з посади начальника медичної слудби "Шахтаря" Пако Біоски є травма Дмитра Чигринського, через яку захисник пропустив кінцівку минулого сезону.

Таке припущення висловлює видання "Лівий берег".

"Чигринський травмувався 20 березня в матчі чемпіонату України проти «Волині». Потім поїхав до збірної, де йому стало тільки гірше", - пише газета.

"11 квітня Дмитро вирушив до Франції, де відновлювався в реабілітаційному центрі. Хоча німецькі лікарі переконували в необхідності хірургічного лікування. Так у підсумку і сталося", - йдеться далі.

"Захисникові "Шахтаря" нарешті діагностували розрив зв'язки голеностопа, і на початку травня зробили операцію. Зазначимо, що саме Пако Біоска наполягав на хірургічному невтручанні. У результаті час минав, а травма Чигринського тільки посилювалася", - згадує видання.

Водночас гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін, коментуючи ситуацію, не став вішати всіх собак на Біоску.

"Медицина - це не "2+2 = 4". Кожен лікар має свій погляд на вирішення проблеми. Пако наполягав, щоб не було хірургічного втручання. У Мюнхені говорили про зворотне. Обидві думки були представлені Чигринському", - розповів він.

Коментарі ()