Головне

Спортивний директор "Рубіна: Наша пара найсильніша в цій стадії відбору

15.07.2011 18:22 391 0

Жереб у Лізі Чемпіонів не був прихильний до російського "Рубіна", підкинувший йому найскладнішого з можливих суперника - київське "Динамо".

Таку думку після жеребкування висловив спортивний директор казанського клубу Мухсін Мухамадієв.

"Наша пара визначилася четвертою. І я, і колега Чохонелідзе відразу все зрозуміли, коли три пари визначилися. Шансів, що дві команди з Східної Європи розведуть по сітці, в тій ситуації були мізерними", - вважає він.

"Коли ведучий витягнув кулю "Динамо", нам з Резо стало зрозуміло: ми не тільки сусіди в залі, але й суперники. Чуття футбольних людей у ​​подібних ситуаціях рідко підводить", - каже він.

За словами Мухамадієва, Чохонелідзе заявив італійцям, які проводили жеребкування, що вони могли б і постаратися, коли кулі вибирали.

"Я додав: мовляв, ніякої поваги до серйозних клубам. Думаю, наша пара найсильніша в цій стадії відбору. Прикро, що два сильних клубу зустрінуться так рано", - жаліється Мухамадієв.

"Хоча матчі будуть дуже цікавими. І поки не зрозуміло, кому пощастило, а кому - ні. І для нас, і для Києва випав варіант - один з найскладніших", - цитує казанця sport-express.ru.

Коментарі ()