Головне

Суркіс: Алієв - наша секретна зброя

15.07.2011 17:53 421 0

Олександр Алієв має все для того, щоб вписатися у гру команди "динамівців" - підтримку тренера, президента та фанів, а те, що він не потрапляє до "основи" носить тимчасовий характер.

Про це "Советскому спорту" заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Мені імпонує тренерська філософія Юрія Сьоміна: грають найсильніші. Те, що не грає Алієв, доводить, що у Юрія Павловича немає любимчиків, всі футболісти рівні і повинні переконувати наставників грою, тренуваннями", - каже він.

"Алієва, мені здається, підкосила зимова історія з переходом в "Динамо" - його підготовка в "Локомотиві" вийшла зірваною. Йому досі це відгукується. Хоча варто визнати: Саша дуже старається змінити ситуацію, навіть з відпустки вийшов на тиждень раніше всіх інших", - розповів він.

На думку президента "Динамо", Алієв розуміє, що ображатися йому ні на кого не треба, а він має працювати.

"Може, "Анжи" і хоче його отримати, але я про це нічого не знаю. Вони тримають це в таємниці", - відреагував Суркіс на чутки про інтерес російського клубу до хавбека.

"Чи буде Алієв заявлений на Лігу Чемпіонів? Безумовно. Від того, що Алієв не грає, він не став раптом поганим футболістом. Саша - наше секретна зброя. Можете написати, що Сьомін його береже для більш важливих матчів. У тому числі проти "Рубіна", - резюмував Ігор Михайлович.

Коментарі ()