Головне

Сьомін: "Потрібно більше попрацювати над завершальними стадіями атакуючих дій"

14.07.2011 23:26 458 0
Сьомін: "Потрібно більше попрацювати над завершальними стадіями атакуючих дій"

ПФК "Олександрія" - серйозний суперник для київського "Динамо".

Такої думки головний тренер киян Юрій Сьомін, пише прес-служба клубу.

"Я дивився їхній перший матч проти "Ворскли". Це кваліфікована команда, яка вміє вести хороші контратакуючі дії. Олександрійці досить впевнені у собі, нікого не бояться. До того ж, це буде перший домашній поєдинок, тому у них буде величезна мотивація. Так що це серйозний для нас суперник", - сказав він.

На думку тренера, у фізичному плані у матчі проти харківського "Металіста" "Динамо" повністю відпрацювало.

"Створили біля воріт "Металіста" досить багато моментів, як для серйозного поєдинку з дуже хорошою, кваліфікованою командою. Але не вистачило реалізації та, можливо, удачі. Зараз нам потрібно більше попрацювати над завершальними стадіями атакуючих дій", - вважає Сьомін.

"Андре - гравець "Динамо", у нього довгостроковий контракт. Якщо по ньому будуть пропозиції, президент його відпустить. А якщо серйозних пропозицій не буде, Андре продовжить грати у нас. Зараз він тренується", - пояснив наставник.

Також Юрій Павлович посянив ситуацію з Хачеріді та чому його не відпустили у "Дніпро".

"Чому ми повинні продавати Хачеріді? Це гравець основного складу, на якого ми сподіваємося. Він буде грати. Хачеріді періодично запрошують у національну збірну. Крім того, у лінії оборони у нас дуже мало українців. Навіщо ж ми його будемо продавати?" - риторично запитав він.

Коментарі ()