Головне

Київський "Арсенал" підписав "найкращого молодого вінгера світу"

13.07.2011 18:55 258 0

Двадцятирічний півзахисник, який іноді виконує і функції нападника, ганієць Абейку Куансах підписав повноцінний контракт з київським "Арсеналом".

Про це кореспонденту офіційного сайту "канонірів" повідомили у тренерському штабі "Арсеналу".

Контракт розрахований на три роки - фінансові умови не розголошуються.

Останнім клубом футболіста є французький клуб вищого дивізіону "Ніцца", де цей легіонер за 2,5 сезону в команді зіграв 9 матчів в чемпіонаті Франції, 1 матч провів у Кубку Ліги, і 2 - в Кубку Франції.

Кар'єра Куансаха в збірних своєї країни складалася більш ніж вдало: він чемпіон світу 2009 року (U-20, у фінальному турнірі провів 6 матчів, забив 1 гол - переможний у ворота Угорщини в півфіналі), чемпіон Африки 2009 року (U-19), бронзовий призер чемпіонату Африки 2007 року (U-17) та півфіналіст чемпіонату світу 2007 року (U-17, у фінальному турнірі провів 6 матчів).

Як повідомляє сайт "канонірів", "свого часу спортивні ЗМІ назвали Куансаха "найкращим молодим вінгером світу". Вже сьогодні Куансах візьме участь у вечірньому тренуванні команди.

Нагадаємо, це вже третій "збірник" серед новачків "Арсеналу" в нинішнє міжсезоння: до цього контракти підписали фін Вели Лампі і румун Георге Флореску, що виступають за збірні своїх країн.

Коментарі ()