Головне

Стадіон "Динамо" відвідала комісія з УЄФА

12.07.2011 21:49 242 0

Напередодні старту "Динамо" в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, перші матчі якого відбудуться наприкінці липня, домашню арену команди із традиційною передсезонною інспекцією відвідали представники УЄФА.

Як повідомляє прес-служба клубу, до складу делегації увійшли директор із проведення матчу Фабриціо Д'Еміліо, менеджер із проведення матчу Томас Клар та координатор Міша Аннен.

Оглянувши поле, трибуни, роздягальні, підтрибунні приміщення, VIP- та прес-ложі, комісія залишилася задоволена умовами для проведення матчу.

Представники УЄФА вже не перший рік працюють на стадіоні киян під час єврокубкових матчів, тому нюанси організації змагань та умови, в яких вони проводяться, їм добре відомі.

У порівнянні з минулим сезоном, очікуються лише дві невеликі зміни: у підтрибунних приміщеннях поміняються місцями кімнати допінг-контролю й делегата УЄФА, оскільки, на думку офіційних осіб, це буде зручніше й раціональніше.

Також із цього сезону на лавці запасних разом із сімома запасними футболістами буде дозволена присутність сімох представників команди. Нагадаємо, минулого року таких було шість. Усе інше, як і очікувалося, залишиться без змін.

Зазначимо, що матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, з якого розпочне свою участь у турнірі "Динамо", відбудуться 26/27 липня та 2/3 серпня.

Коментарі ()