Головне

Кононов: Я не можу ризикувати здоров'ям Голодюка

12.07.2011 17:48 349 0

Олег Голодюк фізично не може проводити 90 хвилини на пол на старті сезону, коли йому дошкуляє травма та відсутність відпочинку через молодіжне Євро.

Про це офіційному сайту "Карпат" заявив головний тренер команди Олег Кононов, коментуючи рішення замінити Олега під час гри з "Іллічівцем".

"Пуканич наніс Голодюку ще в першому таймі травму. Однак на знеболювальних той продовжив гру. Але було помітно, що Олегові грати з кожною хвилиною все важче", - сказав тренер.

"Він, щоправда, сказав, що дотерпить до закінчення матчу. Але я вважаю, що як тренер, я повинен думати не лише про окремий момент, а й про майбутнє. А попереду у нас весь сезон, і Голодюк нам потрібен працездатний", - продовжив він.

"Та й здоров'ям Олега, як просто людини, ми також не маємо права нехтувати. Окрім того, через зайнятість у молодіжній збірній у нього взагалі не було відпустки і до того ж підготовку разом з командою він розпочав пізніше. Тому на сьогодні він не на сто відсотків готовий проводити на полі всі 90 хвилин", - додав Кононов.

Коментарі ()