Головне

Мілевський: Я не хотів нікого принизити

12.07.2011 17:41 492 0

Артем Мілевський не хотів нікого образити, демонструючи після забитого "Шахтарю" гола, опущені великі пальці рук.

Про це сам форвард заявив після закликів Ігоря Суркіса, Ахметова, Колліни та Луческу вибачитися, повідомляє офіційний сайт киян.

"Матчі "Динамо" і "Шахтаря" завжди виходять бойовими, на поле киплять пристрасті, кожна з команд хоче перемогти. Але це не означає, що ми не поважаємо наших суперників", - каже він.

"Перед початком матчу за Суперкубок України я і мої товариші по команді щиро раділи за гравців "Шахтаря" Вілліана і Селезньова, які, так само як наш капітан Шовковський, отримали призи від Прем'єр-ліги. Ми аплодували тренеру Луческу, який теж заслужено отримав нагороду", - згадує він.

"Якщо повернутися трохи назад, то хочу нагадати, що я ніяк не реагував на образливі слова на мою адресу, які звучали на стадіоні в Донецьку. Хоча чути їх було не дуже приємно. Але я не ображаюся, намагаюся розуміти емоції донецьких уболівальників", - запевнив Артем

"Думаю і вони в свою чергу повинні розуміти мої емоції. Після забитого м'яча у ворота "Шахтаря" я не хотів нікого принизити. Запевняю у цьому всіх, хто міг щось неправильно зрозуміти. Я з повагою ставлюся до всіх наших суперників і до їх вболівальників", - резюмував він.

Нагадаємо, що самі фани "динамівців" подякували Мілевському за жест, адресований вболівальникам "гірників".

Коментарі ()