Головне

Варга: "В Україні зрозуміли: навіть якщо запросити Ліппі, це буде гірше, ніж повернути Блохіна"

12.07.2011 10:25 512 0

ФФУ запросила Олега Блохіна на посаду головного тренера збірної України тому, що це карщий варіант, аніж запросити Марчело Ліппі.

Таку думку висловив відомий футбольний агент Шандор Варга, який представляє інтереси Блохіна.

"Після відходу Блохіна з "Москви" надходили пропозиції, які йому не були цікаві ні у фінансовому, ні в професійному плані. Але було й таке, коли клуби говорили: нам цей тренер не потрібен. Тому я й кажу, що прилаштувати тренера завжди складніше, ніж знайти команду футболістові", - сказав він.

"А ось переговори з Федерацією футболу України йшли досить легко і гладко. Адже Блохін - найуспішніша людина в історії українського футболу, він тут народився, блискуче грав за київське "Динамо", з ним на чолі збірна Україна успішно виступила на чемпіонаті світу. Так що було дуже багато позитивних моментів в переговорах", -  запевнив агент.

Варга зазначив, що після того, як свого часу Блохін пішов зі збірної, у ФФУ залишилась певна образа.

"Блохін свого часу пішов зі збірної, не погодившись на пропозицію про продовження контракту, що йому було зроблено. Так що у ФФУ, якщо чесно, залишилася певна образа. Але час усе розставляє на свої місця", - запевнив агент.

На думку агента в ФФУ зрозуміли, що повернення Блохіна буде кращим, ніж запрошення Ліппі.

"В Україні зрозуміли, що навіть якщо запросити Марчелло Ліппі, який виграв чемпіонат світу, то це буде гірше, ніж повернути Блохіна. Так що керівники федерації подумали, запросили його, і він із задоволенням погодився. Всі цьому дуже раді, в команді відмінна атмосфера. Тепер тільки залишилося виграти чемпіонат Європи - саме таке завдання стоїть перед збірною і її тренером", - цитує Варгу sportsdaily.ru.

Коментарі ()