Головне

Назаренко: Альтман і Куніцин в роздягальні сказали, що є ще 45 хвилин, щоб виправити ситуацію

10.07.2011 11:22 297 0

Сімферопольська "Таврія" проявила характер та здобула вольову перемогу над "Зорею" через вдалі дії команди, яка виконала вказівки тренера та президента клубу.

Про це заявив новобранець "Таврії" Сергій Назаренко, котрий вніс вагомий внесок в перемогу кримчан, повідомляє клубний сайт.

"Головне, що виграли і поклали в скарбничку три повноцінних очки. До перерви у нашої команди не все виходило - яскравою гру ніяк не назвеш, а ось другий тайм, вважаю, нам вдався, наслідком чого і стали три м'ячі, які ми відправили у ворота суперника", - сказав він..

"Альтман і Куніцин в роздягальні сказали, що у нас ще є 45 хвилин, щоб виправити ситуацію", - згадує півзахисник.

"Гол і передача? Це наслідок хороших командних дій. У першому випадку, як і вимагала ситуація, закрив дальню штангу і завдав точного удару, в другому, навпаки, зробив вивірену флангову передачу на Антона Шиндера", - скромно зазначив Назаренко.

За його словами, емоційність матчу викликана тим, що обидві команди хотіли перемогти, от і найшла коса на камінь.

"Наприкінці гри було стовідсоткове порушення - захисник вдарив мене по ногах. Думаю, арбітр це прекрасно бачив", - вважає Сергій.

"Це була лише моя перша офіційна гра за сімферопольську команду. Думаю, що вже в наступній взаєморозуміння тільки додасться", - резюмував він.

Коментарі ()