Головне

Олійник переведений у дубль "Металіста"

09.07.2011 16:23 309 0

Півзахисник харківського "Металіста" Денис Олійник тренується разом із молодіжним складом "жовто-синіх".

На даний момент він знаходиться в Харкові, а остаточне рішення щодо подальшого розвитку кар'єри вінгера буде прийнято найближчим часом. Очевидно, ситуація вирішиться вже до вечора суботи.

Сам футболіст, який став за час харківської сторінки своєї кар'єри гравцем національної збірної, не проти залишитися в "Металісті", проте для цього керівництво клубу повинне поліпшити Олійнику фінансові умови.
Андрій Головаш, який представляє інтереси хавбека, наполягає на істотному збільшенні платні. Крім того, півзахисник готовий поставити підпис під новим контрактом лише в тому випадку, якщо в договорі буде зазначено суму відступних за гравця.

Що стосується чинної трудової угоди, то така опція в контракті відсутня, що зобов'язує селекціонерів "Дніпра" (саме цей клуб є найбільш імовірним претендентом на 24-річного гравця) вести переговори з офіційними особами ФК "Металіст".

Наостанок наводимо слова Андрія Головаша, агента футболіста, які прозвучали минулої зими: "Денис показує гідну гру в "Металісті". В даний момент він знаходиться на своєму місці, і переїзд сенсу не має. Якщо і переходити, то на якісно інший рівень".

У Дніпропетровську, де Олійник і розраховує заграти на новому рівні, готові задовольнити його фінансові запити, пише terrikon.com.

Коментарі ()