Головне

Суркіс вибачився перед "Шахтарем" за жест Мілевського

09.07.2011 11:25 387 0

Президент "Динамо" Ігор Сурікс вибачився перед вболівальниками донецького "Шахтаря" за жест форварда Артема Мілевського, який образив і Мірча Луческу і Ріната Ахметова.

"З Ринатом Леонідовичем у нас багато суперечок, але в даному випадку я повністю з ним згоден. Суперників ми повинні поважати, якими б складними не були взаємовідносини клубів. Був переконаний, що за ці дні що дозволив собі некоректну поведінку Мілевський знайде спосіб вибачитися перед уболівальниками, футболістами, тренерським штабом і керівництвом донецького клубу.

І якщо він не зробив цього досі, то, мабуть, лише тому, що опинився в полоні переможних емоцій.

Нашому клубу не властиве таке відношення до опонентів, і передусім за таку поведінку свого гравця соромно мені як президентові клубу. Батьки виховали мене в повазі до оточення: до людей потрібно відноситися так, як хотів би, щоб відносилися до тебе. Ахметов після суперкубкового матчу проявив повагу, привітав мене з перемогою у VIP-ложе і сказав, що в Лізі чемпіонів бажатиме нашій команді вдачі. Тому я і соромлюся непристойного жесту Мілевського ще більше.

Приношу свої вибачення уболівальникам, керівництву, тренерського штабу і гравцям "Шахтаря". Так, ми змагаємося з "гірниками" на полі, проте футбол - це не війна, і спортивне протистояння навіть в пору особливого емоційного напруження не можна обертати в неприйняття людей, що грають за конкурентів або уболівають за них", - цитує Суркіса "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()