Головне

Чигринський скоро повинен повернутися в загальну групу

08.07.2011 19:24 283 0

Захисник донецького "​​Шахтаря" Дмитро Чигринський, який відновлюється після травми і тренується за індивідуальною програмою, на наступному тижні може повернутися в загальну групу.

Про це повідомив головний тренер "гірників" Мірча Луческу на відкритому тренуванні команди, розповідаючи про підготовку своїх підопічних до стартового матчу нового чемпіонату проти "Оболоні", який відбудеться 10 липня на "Донбас Арені", пише сайт клубу.

"Це команда, яка минулого року все ж двічі обіграла "Шахтар". В обох іграх вони показали, що це сильна команда організована, добре готова фізично, завжди максимально мотивована в матчах проти "Шахтаря". Завжди було складно проти них грати", - сказав вын.

"Нам треба віддати всі сили, щоб у першому ж матчі на "Донбас Арені" добитися позитивного результату. Є ще проблеми з деякими гравцями: це Чигринський, Едуардо, Рац, Степаненко. Не кажучи вже про Жадсона, Алана Патріка і Морено, які виїхали виступати за свої національні збірні", - зазначив Лучексу.

На питання, який стан Дмитра Чигринського і коли він його чекаєте на полі, Містер відповів: "Хотілося б, щоб через тиждень Діма приступив до роботи в загальній групі".

Коментарі ()