Головне

Суркіс: "Президент "Сошо" вирішив роздути скандал"

07.07.2011 19:04 195 0

Договір із "Сошо" щодо трансферу Ідейе підписаний і відправлений у французький клуб.

Про це заявив президент "Динамо" Ігор Суркіс, коментуючи висловлювання свого колеги з французького "Сошо" Алєксандра Лякомба, який заявив, що український клуб поквапився з оголошенням про трансфер Брауна Ідейе.

"Насправді договір із "Сошо" щодо трансферу Ідейе підписаний і відправлений у французький клуб. А щодо того, що говорить Лякомб, коментарі повинні давати його агенти. Мені ж тут коментувати просто нічого", - сказав він.

"Справа в тому, що договір по трансферу Ідейе, оформлений англійською мовою і підписаний, був у "Сошо" ще до того, як ми оголосили про придбання футболіста. Але потім французький клуб направив нам листа, в якому виставив додаткову вимогу, про яку раніше навіть не згадував: головна версія угоди повинна бути оформлена виключно французькою мовою. Природно, нам знадобився якийсь час, щоб перевести договір, знову поставити в ньому свої підписи і потім повторно надіслати документ на адресу "Сошо", - продовжив Суркіс.

Суркіс зазначив, що Лякомб чогось вирішив роздути скандал з нічого.

"І от поки ми виконували нову умову "Сошо", Лякомб чогось вирішив роздути скандал з нічого. Мені складно зрозуміти його мотивацію. Мені здається, в подібній ситуації порядні люди поводяться інакше. Повторюся, ми спочатку виконали абсолютно всі умови, поставлені "Сошо". І, більше того, без коливань виконали і додаткову вимогу цього клубу щодо "французької" версії договору", -  запевнив президент "Динамо".

"І, нарешті, ми апріорі нікуди не могли поквапитися, як про це сказав Лякомб: в контракті з Ідейе чітко прописаний пункт, згідно з яким, у разі, якщо між клубами станеться якась неузгодженість на етапі підписання трансферного угоди, футболіст автоматично стає гравцем "Сошо", - цитує Суркіса dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()