Головне

Кожанов: Продовження своєї кар'єри бачу у Львові

07.07.2011 15:21 593 0

Ситуація з трансфером Дениса Кожанова стає все більш заплутаною - гравець нічого не знає про можливий перехід в "Іллічівець" і хоче повернутися в "Карпати".

Про це сам півзахисник заявив офіційному сайту львівської команди.

"На мене ніхто конкретно з керівництва ні "Іллічівця", ні "Шахтаря» не виходив". Я також лише зі ЗМІ дізнався про мій можливий перехід у Маріуполь", - каже він.

"Але мого бажання, моєї згоди на цей перехід у мене ніхто не питав. Зі свого боку можу лише сказати, що у мене є бажання залишитися в "Карпатах" і продовжити кар'єру в цьому клубі", - додав він.

За словами Кожанова, термін його оренди в "Карпатах" закінчився 30 червня 2011 року.

"Де бачу продовження своєї кар'єри? У Львові. "Карпати" другий рік поспіль гратимуть в єврокубках", - наголосив він.

"У нас в команді підібрався дуже хороший і дружній колектив, який очолює чудовий тренер. Важливо також, що "Карпати" мають прекрасних вболівальників. І, напевно, найголовніше те, що я у Львові одружився, створив тут свою сім'ю", - зазначив Денис.

"Я не бачу сенсу щось міняти, коли мене все влаштовує у Львові. І це стосується не лише моєї професійної кар'єри, а й моєї сім'ї. Більше того - куди б мене не закинула футбольна доля, по завершенні кар'єри я з сім'єю буду жити лише у Львові. Це питання ми з дружиною вирішили вже остаточно", - продовжує Кожанов.

"Тим паче, що у мене зараз вже є у Львові своя сім'я, нещодавно народилася маленька дитина. Тобто у мене у Львові все налагоджено в усіх питаннях. Тому зараз, з маленькою дитиною на руках, щось міняти в своєму житті я не маю жодного бажання і не бачу в цьому ніякого сенсу", - резюмував він.

Кожанов додав, що сподівається, що клуби домовляться між собою і він залишиться у Львові. Щодо "Шахтаря", тот там забагато бразильців високого рівня, з якими важко конкурувати, тому мало кому з українців вдається закріпитися у складі, а сидіти на лаві запасних ніхто не хоче.

Коментарі ()