Головне

Cуркіс змінює емблему "Динамо", бо сподівається на перемоги? ФОТО нової емблеми

03.07.2011 15:31 602 0

Зміну емблеми київського "Динамо", презентація якої пройде 3 липня, президент клубу Ігор Суркіс пов`язує з історичними перемогами команди в минулому.

"Останнім часом уболівальники часто висловлювали бажання повернутися до колишнього логотипу, з яким пов'язані спогади про найбільш яскраві досягнення "Динамо" - завоювання Кубка кубків і європейського Суперкубка, перемогах в радянському чемпіонаті.

В принципі, упродовж років емблема видозмінювалася, але такою, як до цього воскресіння, не була ніколи. Мабуть, велінням часу після розпаду Союзу було укладення букви "Д" в синьо-жовті кольори, тепер же прийшов час повернутися до витоків - до славних колишніх часів.

Я би не став говорити, що емблему ми вирішили змінити, як кажуть футбольні люди, на фарт. Справжня вдача приходить до команди, якщо вона показує якісний футбол, готова фізично і психологічно. Тоді і без емблеми можна вигравати.

Перш ніж змінювати логотип, я довго радився з ветеранами команди - вони казали, що їх перемоги у них самих асоціюються з буквою "Д" - незалежно від того, як вона оформлена з точки зору сучасного дизайну", - цитує Суркіса "Спорт-Экспресс в Украине".

 

Коментарі ()