Головне

Кравченко може перейти до "Чорноморця"

01.07.2011 13:05 479 0

Півзахисник донецького "​​Шахтаря" Костянтин Кравченко підготовку до сезону пройшов в Австрії в команді Мірчі Луческу, проте вже незабаром футболіст може відправитися в розташування іншої команди.

Кілька клубів вже вийшли на "Шахтар" з пропозицією орендувати Кравченка у "гірників", заявив генеральний директор клубу Сергій Палкін.

"Так, по Кравченку є пропозиції від інших команд. У числі можливих варіантів продовження його кар'єри є і варіант з одеським "Чорноморцем", - сказав він.

"Однак поки що про який-небудь переході говорити рано. Все буде відоме після нашої зустрічі з Мірчою Луческу, який у п'ятницю озвучить своє рішення щодо деяким гравцям", - запевнев Палкін.

Нагадаємо, що Костянтин Кравченко минулий чемпіонат провів в оренді в маріупольському "Іллічівці" і повернувся в розташування "Шахтаря", а перед вильотом на австрійські збори з "гірниками" у розмові з кореспондентом "Чемпіонат.com" футболіст заявив, що залишатися в "Іллічівці" він не планує, оскільки хотів би продовжити кар'єру в іншій команді.

Коментарі ()