Головне

Ярославський визнав, що домовляється про мирову із Суркісом

30.06.2011 14:31 893 0

Власник "Металіста" Олександр Ярославський визнав, що він справді зустрічався з Григорієм Суркісом, щоб вирішити долю їх конфлікту в українському футболі.

"З Григорієм я зустрічався, ми на шляху до рішення усіх наших проблем. Висловив йому свою позитивну думку з приводу запрошення Колліни. З його приїздом питання суддівства я б зняв.

З Ігорем у нас рівні стосунки. Основним каменем спотикання був, є і буде питання впливу на результати в чемпіонаті. Один виграв - інший програв, відповідно хтось щасливий, а хтось ні", - цитує Ярославського gazeta.ua.

Також Ярославський спростував свої слова в інтерв'ю російському "Футболу", де він заявив, що "Металіст" стане третьою силою, коли "Суркіс перестане бути президентом української футбольної федерації або його брат не буде більше президентом "Динамо"...

"Це взагалі нонсенс. Я такого не казав. Якщо теоретично припустити першу половину, що у мене могли бути питання до федерації, то друга - абсолютно алогічна. Причому тут Ігор перестане бути президентом "Динамо" до моїх претензій ФФУ? Він може бути президентом "Динамо", "Манчестер Юнайтед", будь-якого іншого клубу. І я тут ні до чого", - сказав Ярославський.

Коментарі ()