Головне

Сьомін: Зробив велику помилку, покинувши "Динамо" в 2009 році

21.06.2011 22:38 190 0

Коли Юрій Сьомін пішов після успішного сезону 2008/09 з київського "Динамо", то вчинив неправильно - клуб був на підйомі і треба було залишитися.

Це визнав сам тренер у розмові з кореспондентом газети "Лівий берег".

"Зі спортивної точки зору я зробив дуже велику помилку, покинувши "Динамо" в 2009 році. Думав, що президент клубу дуже сильно образиться на мене", - зізнався він.

"Але ми зрозуміли один одного і залишилися в добрих стосунках. Напевно, це й привело мене назад. А могло не привести, будь більше перемог у попереднього тренера", - вважає Сьомін.

"З іншого боку, в усьому світі тренер - така професія, що дуже складно втриматися на одному місці довгі роки Комусь вдається, кому - ні", - філософськи зазначив росіянин.

Сьомін додав, що відчував провину перед фанами, адже до нього в Києві було дуже тепле, добре ставлення з боку уболівальників.

"Будемо говорити прямо - я їх підвів. Тому що вони мені довіряли. А з суто спортивної точки зору я сам дуже сильно постраждав", - згадує він.

"Такий важкий сезон, ми виграли чемпіонство і безпосередньо потрапили до Ліги Чемпіонів. Це мрія! І я сам перекрив для себе цю дорогу. І коли йшов по полю, про це також згадав. Але рішення було прийнято", - цитує його lb.ua.

Коментарі ()