Головне

Донецький "Металург" підписав двох гравців збірної Вірменії

19.06.2011 21:24 525 0

19 червня відбулося підписання контракту з двома новими футболістами донецького "Металурга" - Маркосом Пізеллі і Геворгом Казаряном.

Про це повідомив спортивний директор ФК "Металург" (Донецьк) Вардан Ісраелян в інтерв'ю клубній прес-службі.

"Новобранці нашої команди - це провідні гравці національної збірної Вірменії та єреванського" Пюніка". Протягом останніх двох років ми уважно стежили за їх кар'єрою в клубі і збірній Вірменії. Можливості Маркоса та Геворга нам добре знайомі, тому варіант з переглядом гравців не розглядався взагалі", - сказав він.

"Маркос Пізеллі родом з Бразилії, але вже впродовж трьох років є громадянином Вірменії, виступаючи за національну збірну. Обидва наших новачка по амплуа - атакуючі півзахисники. Казарян з успіхом грає на флангах, а позиція Пізеллі - під нападаючими. Обидва гравці зовсім недавно, 4-го червня грали у відбірковому матчі чемпіонату Європи в Санкт-Петербурзі, де збірна Вірменії зустрічалася з російською збірною", - зазначив Ісраелян.
 
Тренер зазначив, що з гравцями підписані трирічні контракти.
 
"Після предметного інтересу з боку нашого клубу про купівлю Пізеллі і Казаряна, гравці спочатку пройшли в Донецьку ретельне медичне обстеження. Вчора ввечері вони прилетіли в Австрію, а вже сьогодні ми підписали з футболістами трирічні контракти. 21-го червня у донецького "Металурга" заплановано спаринг з угорським клубом "Уйпешт", в якому і очікується дебют в нашій команді Маркоса Пізеллі і Геворга Казаряна", - повідав спортивний директор клубу Вардан Ісраелян.

Коментарі ()