Головне

Мілевський: Кожен сподівався на фінал Ліги Європи, але серія невдалих результатів...

19.06.2011 14:30 438 0

Можливо, причиною того, що "Динамо" не змогло вийти бодай у фінал Ліги Європи-2011 та більш якісно закінчити чемпіонат, став психологічний фактор.

Таку думку нападника команди Артема Мілевського наводить клубний журнал київської команди.

"Під керівництвом Юрія Сьоміна, який повернувся в "Динамо", ми дуже добре почали цей рік. Запорукою цього стала якісна підготовка, проведена під час зимової перерви", - вважає гравець.

"У тих матчах, які ми зіграли як на внутрішній арені, так і в Лізі Європи, наприклад, проти "Бешикташа" в Стамбулі та Києві, проти "Манчестер Сіті" в Києві, всі бачили, в якій формі перебувала команда", - продовжив форвард.

"Кожен з нас дуже сподівався на вихід у фінал Ліги Європи, але серія невдалих результатів не пройшла безслідно", - визнав Мілевський.

За його словами, команда не робила ставку на єврокубок, адже на початку весни "Металіст", який посідав третє місце, відставав від киян усього на два очки, і тому розслаблятися в чемпіонаті "Динамо" не мало права.

 Можливо, саме вантаж відповідальності за результат у кожному матчі привів до того, що перед поєдинками чвертьфіналу Ліги Європи фізичний стан нашої команди було не такий, як у лютому.

Коментарі ()