Головне

Коноплянка: "Не все залежить від мене, але намагатимемося досягти результату"

18.06.2011 16:42 315 0

У матчі проти збірної Іспанії молодіжна команда України зможе досягти позитивного результату.

Про це заявив гравець "молодіжки" Євген Коноплянка, передає кореспондент "Чемпіона".

"Як відомо, наша група складається з не найслабших команд, тож все вирішується зусиллями не лише однієї людини - це справа усього колективу. А ви бачили, наприклад - чехи нам не дали грати взагалі у будь-який футбол: приймаєш м'яч, і одразу ж отримуєш удар ззаду", - сказав він.

"Тобто не лише від мене все залежить, але попри силу команд, сподіваюся, зможемо подолати цей етап і досягнемо своєї мети, потрібного результату. Що ж до мене, то я відновився після останньої травми - просто сильні суперники, але повторюся - намагатимемося бути кращими за них", - зазначив гравець.

При цьому головний тренер "синьо-жовтих" Павло Яковенко, почувши таке питання журналіста та відповідь футболіста на нього, одразу ж додав: "По-перше, не один Коноплянка грає у нашій команді. Є певна настанова від тренера, є певні колективні дії, з яких він не випадає.

"Якщо ж інколи дещо не проявила себе його виконавча майстерність, те, на що він здатний, то слід враховувати силу суперника. Він дуже пристойно виглядає нині, тож дарма говорять про те, що його нинішня форма далека від його найкращої. І минулого туру він був замінений лише через певну втому, адже це був другий матч після лише двох днів відпочинку, і це єдина причина такого кроку", - запевнив Яковенко.

Коментарі ()