Головне

Заяєв: З усієї "молодіжки" шкода лише Яковенка

16.06.2011 18:42 469 0

Старт молодіжної збірної Україна на першості Європи у Данії, де команда програла чехам та не змогла обіграти англійців, інакше як ганьбою і не назвеш. 

Про це заявив заслужений тренер України, перший тренер чемпіон незалежної України Анатолій Заяєв.

"Багато говорили про те, що наша команда - найсильніша, що вона там всіх обіграє, але нічого цього я не побачив. Мені шкода тільки одну людину - головного тренера Павла Яковенка, який стільки віддав сил дитячому футболу", - сказав Заяєв.

"Мені здається, що у нас з молодими футболістами відбувається наступна ситуація: коли футболіст ще не гідний грати в провідних командах країни, але він вже став гравцем основного складу, він вже думає, що все зробив і робить послугу, граючи за збірну", - вважає Заяєв.

На його думку не існує різниці за яку збірну грати, за основну або молодіжну, бо гравці повинні весь час підвищувати свою майстерність, повинні віддавати себе футболу.

"Багато говорили про Ярмоленка, про Коноплянку, а я не зрозумів, що вони робили на полі. Я вважаю, що всі "скороспілки" не підвищують свою майстерність, тому що дуже рано потрапили в хороші команди і в їх умови і вони живуть з цим, не підвищуючи свою майстерність, не роблячи те, що необхідно робити", - наголосив Заяєв.

"Мені просто соромно, мати дуже пристойну команду, таких гравців, але так ставитися до справи. Чому то ці молоді футболісти можуть виходити і грати абияк, з не зрозумілим настроєм. Багато хто говорить, що перегоріли, але мені це смішно", - дивується тренер.

За словами Заяєва, футболісти, які грають в таких клубах, з такими умовами і мандражують у збірній не потрібні в команді, пише 11na11.com.

Коментарі ()