Головне

Білий: Вдалося зіграти настільки добре сьогодні завдяки тактиці

16.06.2011 07:31 344 0
У стартовому складі молодіжної збірної України в матчі проти англійців мали місце 5 замін, у порівнянні з "основою" 0синьо-жовтих у грі проти чехів.

Зокрема, з перших хвилин на поле у Хернінгу був Максим Білий, який у 1-му турі вийшов на заміну, миттєво додав агресії у діях команди, забив м'яч і був близьким до того, щоб вирівняти становище.

Сам півзахисник вважає, що команда провела гарний матч з англійцями

Гадаю, нам вдалося зіграти настільки добре сьогодні завдяки тактиці, яку обрав наш тренерський штаб, були вказані наші слабкі місця і слабкі місця суперника, і ми виконали настанови тренера, звідси - такий футбол, - зазначив півзахисник луганської «Зорі» кореспонденту «Чемпіона» після поєдинку з командою Стюарта Пірса,

- Головне було - не дати розбігтися англійцям у нападі і швидко виходити із захисту, створюючи контратаки, роблячи проблеми їхній обороні.

Ми на кожний матч налаштовуємося, як на останній, лише на перемогу. Гадаю, не відбулося нічого страшного, адже ми повинні були вигравати два матчі, тож тепер зобов'язані брати гору над іспанцями. Все буде залежати від останньої гри, в якому стані ми підійдемо до неї. Головне, що ми сьогодні не програли, а продемонстрували характер, тож, як на мене, всім сподобався наш сьогоднішній футбол, - зазначає Максим.

При цьому він віддав належне і опоненту як сильній європейській збірній, яка створила чимало проблем як для командної оборони українців, до того ж мала влучання у поперечину воріт синьо-жовтих.

"Така кількість замін у стартовому складі - це задум тренера, який хотів, зокрема, додати свіжості збірній (адже мало двох днів, щоб повноцінно відновитися після матчу), щоб ми побільше створили проблем англійцям попереду. Але всі, вважаю, хто приїхав сюди, готові функціонально грати на максимумі проти іспанців, тож будемо робити все можливе., - не дав засумніватися у своїх словах автор поки що єдиного голу команди України на Євро-2011.

Коментарі ()