Головне

Путівцев: На лівому фланзі грав ще у дублі "Металіста"

14.06.2011 20:05 375 0

Два голи, котрі молодіжна збірна України пропустила у матчі з Чехією після атак з правого флангу нападу не варто вважати несподіванкою - досвіду гри лівим захисником у Артема Путівцева не так вже й багато та й часу на підготовку в нього було не так й багато.

Такі висновки можна зробити зі слів самого Путівцева кореспонденту "Чемпіона" на молодіжному Євро-2011 у Данії.

"Перед грою повідомили, що на лівому фланзі оборони буде Селін, а потім викликали мене, сказали, що вийду, оскільки Євген захворів", - згадує оборонець.

"Але нічого страшного: я виступав на цій позиції, зокрема, у товариських матчах. Хоч, безперечно, останнім часом мені моїм звичним розташуванням було місце в центрі оборони, але, повторюся, амплуа лівого захисника теж мені знайоме", - продовжив він.

За словами Артема, він справді дуже давно не грав зліва у офіційних поєдинках - виступав там ще у дублі "Металіста", але у далекому минулому.

"У першому таймі матчу проти чехів зіграли дисципліновано, а у другому дещо розкрилися, і стало набагато важче грати. Втім, сьогодні подивимося поєдинок із чехами, зробимо ще раз висновки, підготуємося до Англії, і все буде добре!", - сподівається оборонець.

Коментарі ()