Головне

Ракицький: Будь-яку команду можна перемогти, вони ж не роботи

14.06.2011 17:59 343 0
Ракицький: Будь-яку команду можна перемогти, вони ж не роботи
Захисник молодіжної збірної України Ярослав Ракицький напередодні матчу 2 туру молодіжного чемпіонату Європи з Англією в інтерв`ю кореспонденту "Чемпіона" в Данії розповів про настрій перед грою.

- Який  моральний стан нині у нашої команди  - ще є розчарування після попереднього матчу, чи має місце  ще більша спортивна  злість перед англійцями? 

- Звісно, дуже прикро, що ми програли, але й нас є і злість: ми всі вийшли з бажаннями проявити себе на полі. Можливо, не всі були максимально зібраними (сконцентрованими). Зокрема, скажу про себе: через мої помилки у другому таймі ми пропустили два голи. Сьогодні будемо налаштовуватися на тренуванні, завтра - грати лише на перемогу, оскільки не маємо іншого виходу! 

- Які твої думки щодо наступного суперника, англійців?
 

- Ми встигли подивитися їх останній матч, коли вони грали проти іспанців. Вони дуже непогано зіграли із ними, хоча іспанці були на голову вищими за них, контролювали м'яч, але англійці змогли зрівняти рахунок, тож це суперник високого рівня, і завтра з ними дуже важко. 

- Щодо іспанців - яке вони справили враження на тебе? 
 

- Будь-яку команду можна перемогти (вони ж не роботи), якщо налаштуватися, проаналізувати всі нюанси. Поки що про це немає сенсу говорити, але мушу сказати, що вони були дійсно сильнішими за англійців, адже контролювати м'яч впродовж майже усього поєдинку. Якоюсь мірою їм не пощастило: могли б потенційно забити більше.   

- Як вважаєш, у  кого буде більше  роботи - у  тебе в центрі  оборони, чи у  твоїх колег на  флангах, адже англійці, зокрема, дуже вміло використовують флангові контратаки? 
 

- У нас немає такого: вся команда буде рухатися, відбирати м'яч, пресингувати, забивати - центральні захисник, крайні, нападник теж бігатиме.  

- Наскільки тобі  було комфортно  грати в опорній  зоні матчу із  чехами після травми  Степаненка?  
 

- Якщо чесно, то мені затишно грати саме на своєму місці, і коли змінив позицію у другому таймі, то мав місце певний дискомфорт.  

- Хто буде капітаном у грі проти англійців?  
 

- Кривцов, саме він.

Коментарі ()