Головне

Після гри з чехами українська "молодіжка" провела відновлювальний день

14.06.2011 09:25 403 0

13 червня молодіжна збірна Україна присвятила відновленню після важкого поєдинку з Чехією (1:2).

Відразу після матчу футболісти команди Павла Яковенка плавали в басейні і парилися в сауні, пише Інформаційний відділ ФК "Динамо".

У понеділок "жовто-сині" прокинулися о 9.30 ранку, поснідали, після чого футболістам було надано відпочинок. У цей час тренерський штаб збірної продивлявся ігри наступного суперника команди - збірної Англії. До слова, в Хернінгу, де відбудеться матч з британцями, поступово починають з'їжджатися прихильники англійців - у місті все частіше можна зустріти вболівальників у відповідній символіці.

Після обіду у гравців української "молодіжки" був вільний час, який вони коротали кожен по-своєму, а о 17.00 підопічні Павла Яковенко провели тренування в Вільдберзі.

Заняття було не однаковим для всіх виконавців - для тих, хто напередодні відіграв весь матч воно носило відновлювальний характер - півгодинна пробіжка і розтяжки.

Для інших же гравців, які провели на полі менше тайму і взагалі не грали, тренерський штаб запропонував звичайне тренування. Після заняття всі футболісти пішли в лазню, басейн, джакузі і на масаж. А після вечері команда вирушила на теорію розбирати гру збірної Англії.

Коментарі ()