Головне

Баль: "Деяких гравців ми більше не будемо запрошувати"

10.06.2011 13:08 402 0
Баль: "Деяких гравців ми більше не будемо запрошувати"

Тренерський штаб збірної України більше не буде запрошувати до команди деяких гравців.

Про це після перемоги над Узбекистаном і поразки від збірної Франції заявив помічник Олега Блохіна Андрій Баль.

"Можу вас запевнити, що тренерський штаб за підсумками двох ігор отримав багато корисної інформації. Такі спаринги є тестом для футболістів, і вони повинні це розуміти. Часу ж до Євро-2012 залишилося небагато. Але вони приїхали в розташування збірної з різним настроєм і в різному стані. Хто був подумки у відпустці, інші втомилися, а в кого були травми", - сказав він.

"Головне, щоб футболісти в збірну приїжджали з бажанням проявити себе, плідно попрацювати. Чи всі були на цьому зборі з таким бажанням? Скажу лише, що деяких гравців ми більше не будемо запрошувати. Не буду називати імена або позиції. Нехай всі футболісти за час відпустки подумають над моїми словами і зроблять правильні висновки", - зазначив тренер.

Також Баль охарактеризував матч збірної проти команди Франції.

"Особливо цікавою була гра з французами. Ми гідно грали, поки в кінці матчу наші суперники не провели заміни. Свіжі футболісти все змінили. Чимало критики прозвучало на адресу футболістів через пропущені в кінці другого тайму голи. Дехто навіть заявив, що наші гравці в цьому спарингу діяли як на прогулянці. Не згоден. Запевняю, в цьому випадку у нас би відразу в роздягальні відбулася жорстка розмова. Ніхто б з тренерів збірної не допустив такого ставлення футболістів до своєї роботи", - цитує спеціаліста sport.tochka.net.

Коментарі ()