Головне

Кононов: "В послугах Федецького і Кожанова був би зацікавлений і в подальшому"

09.06.2011 09:45 425 0

Наставник "Карпат" Олег Кононов хотів би, щоб Денис Кожанов і Артем Федецький, які належать "Шахтарю", продовжили виступи у львівському клубі.

Про це він заявив, коментуючи підготовку команди до нового сезону.

"8 червня команда зібралася після відпустки. До 19 червня будемо працювати у Львові, після чого відправимося на навчально-тренувальний збір до Австрії. Він триватиме майже два тижні - до 2 липня", - сказав він.

"Підготовку до сезону в ігровому плані маємо намір зробити насиченою, тому думаємо провести шість спарингів. Щоправда, суперники ще уточнюються. По закінченні австрійського збору повернемося до Львова, де і будемо працювати аж до старту нового чемпіонату", - зазначив тренер.

На питання, чи не мають наміру "Карпати" викупити права на Федецького і Кожанова, Кононов відповів: "Я не можу говорити про це, оскільки це питання знаходиться виключно в компетенції керівництва клубу. Але як би там не було, а в послугах Федецького і Кожанова я, як тренер, був би зацікавлений і в подальшому. Обидва підкуповують своїми ігровими та людськими якостями".

Також Кононов зазанчив, що орендований Кочіш, більш за все, залишиться у команді.

"У цьому питанні ми досягли певного порозуміння. Все інше - деталі, які будемо утрясати в найближчі дні", - цитує тренера sport-express.ua.

Коментарі ()