Головне

Девіч: "У Харкові підтримка у збірної буде набагато потужніша"

07.06.2011 19:11 268 0

У Харкові підтримка у збірної у товариському матчі проти Швеції буде набагато потужніша ніж у Києві та Донецьку.

Про це після поразки від збірної Франції заявив форварда "Металіста" і збірної України Марко Девіч, пише сайт харківського клубу.

"Вчора гра більш-менш йшла до 87 хвилини. А пропустити три голи за три хвилини ... Це просто якесь стихійне лихо було. Дуже шкода, що так вийшло, такої великої поразки ми 100 відсотків не заслуговували. Але це зайвий раз показує, що в будь-якому випадку треба грати до кінця, до останньої секунди матчу. Тим більше, що такі суперники, як Франція, карають за кожну помилку", - сказав він.

"Зараз головне - награти склад. Футболісти в команді високого рівня. Я думаю, що ще час є, планується ще провести ігор десять до старту Євро. І, можливо, що це навіть добре, що програли французам зараз, а не на чемпіонаті. Ще є час для виправлення помилок", - впевнений гравець.

Також Девіч зазначив, що у товариському матчі проти Швеції, який відбудеться в Харкові, буде набагато потужніша підтримка ніж у Києві та Донецьку.

"Грати на рідному стадіоні завжди особливо приємно. Я впевнений, що на "Металісті" в матчі проти шведів підтримка у збірної буде набагато потужніша, ніж у Києві та Донецьку, - запевнив гравець.

Коментарі ()