Головне

Єрьоменко: Пішов з "Металіста" через Рикуна, хочу залишитися в Шотландії

02.06.2011 22:20 341 0

У тому, що фінський хавбек Алєксєй Єрьоменко пішов з харківського "Металіста" винна програна конкуренція Олександру Рикуну.

Про це сам Єрьоменко, котрий провів минулий сезон в оренді у шотландському "Кілмарноці", заявив сайту "Євроспорта".

"Дуже радий, що харківський "Металіст" відпустив без проблем, тому що мені треба було повертати ігровий ритм. А в "Кілмарноці" я точно знав, що буду виходити в основі", - сказав він.

"У фінансовому плані я нічого не втратив. "Металіст" продовжує платити зарплату. Ініціатива поїхати виходила від мене. Було видно після зборів, що постійно в основі грати я не буду. Поговорили з керівництвом, і мене відпустили. Сім'я поїхала зі мною", - розповів він.

За словами Єрьоменка, шансів закріпитися в "Металісті" не було не через розбіжності з тренером.

"На моїй позиції були інші сильні футболісти - Олександр Рикун і Жажа Коельо. Перші шість-сім турів я відіграв нормально, а потім повернувся до складу Рикун і зайняв моє місце. Тренер випускав на заміну на 15-20 хвилин, але хотілося більшого. Через це я і попросився в оренду", - сказав він.

"Не хотілося б переїжджати з Глазго, мені тут все подобається. Зараз між клубами ведуться переговори і, якщо все вийде, то затримаюся в Шотландії ще на сезон", - зізнався фін.

Нагадємо, що Єрьоменко минулого сезону був номінований на звання Гравця року в шотландській першості.

Коментарі ()