Головне

Федецький: Стільки моментів за гру ми вже давно не створювали

02.06.2011 21:56 261 0

У поєдинку збірних України та Узбекистану українці показали непогану гру, на що вплинули дії тренера команди, і змогли перемогти непростого суперника.

Про це правий захисник "Карпат" та збірної України Артем Федецький заявив прес-службі львівського клубу.

"Приємно, що перемогли. Багато що нам у цій грі вдавалося. По перерві забили два голи, а могли й більше. Адже моменти ще були. І звісно, дуже добре, що в захисті зіграли на "0", нічого не пропустили. Для мене, як для гравця лінії оборони, це дуже важливий момент", - сказав він.

"Звичайно, помилки у нас були. Та вони завжди й будуть, без них у жодній грі не обходиться. Але загалом, вважаю, наш захист зіграв надійно, добре діяли на підстраховці", - наголосив Артем.

Федецький вважає, що у першому таймі певною мірою далося взнаки деяке хвилювання і не все виходило так, як би нам хотілося.

"Та й суперник, як ми й очікували, виявився не таким простим. Узбеки саме в першому таймі дуже добре контролювали м'яча, непогано діяли в центрі поля. Були в них і непогані моменти. Але в другій половині по грі ми мали серйозну перевагу і змогли доволі впевнено їх обіграти", - зазначив він.

"Олег Володимирович в перерві вказав нам на помилки і вніс деякі корективи. У другому таймі ми дещо перебудували гру. Звичайно, позначилися на грі і проведені в перерві заміни. Вони підсилили гру", - повідомив Федецький.

"Рахунок 2:0, думаю, також хороший результат. А з тим, що моментів у нас було достатньо, я згідний. Вважаю, це найголовніше, що ми створили стільки моментів. Ми вже давненько в одній грі не мали їх стільки. Що ж до їх реалізації, то будемо на тренуваннях відпрацьовувати цей елемент гри", - пообіцяв "карпатівець". 

За словами Федецького, Блохін після гри привітав команду з перемогою і подякував за гру.

Коментарі ()