Головне

Матч "молодіжки" з Іраном скасовано

31.05.2011 17:33 269 0

До Федерації футболу України надійшов лист від іранської національної асоціації, в котрому йдеться, що молодіжна збірна цієї країни не зможе прибути на товариський матч проти українських однолітків, запланований на середу, 1 червня.

"Ми з жалем повідомляємо вам, що збірна Ірану (U21) у зв'язку з деякими труднощами не зможе провести товариський матч із командою України", - йдеться у посланні, пише прес-служба ФФУ.

"Слід зазначити, що до останньої хвилини Федерація футболу Ірану намагалася зробити все можливе, щоб відправити команду в Україну; ми навіть придбали для команди авіаквитки і оформили візи. Проте, зважаючи на певні проблеми з дозволом на виїзд за кордон нашим гравцям, які є студентами, а також з огляду на матчі національної першості, ми не змогли підготувати повний склад команди на вищезгаданий матч".

"Ми щиро просимо вибачення за створені вашій федерації незручності; ми також украй засмучені такою ситуацією і сподіваємося, що в майбутньому в нас ніколи не виникнуть подібні труднощі й проблеми. Ми також надіємося, що в майбутньому ми все ж скористаємося прекрасною можливістю зіграти з вашої командою. Ще раз прийміть наше вибачення за те, що із запізненням повідомили вам про це", - резюмував генеральний секретар Федерації футболу Ірану Мехді Моххамад Набі.

Відтак, у зв'язку із цими форс-мажорними обставинами Федерація футболу України повідомляє про скасування матчу молодіжних збірних команд України та Ірану, який мав відбутися 1 червня о 18.00 на київській "Оболонь-Арені".

Усі, хто придбав квитки на цей поєдинок, можуть звернутися до перерахованих нижче пунктів продажу для повернення коштів. Також їх можна обміняти на квитки на товариську зустріч молодіжних збірних України та Франції, що відбудеться 5 червня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Коментарі ()