Головне

Тимощук: Перед грою із "Зенітом" тренер сказав зіграти для мене

18.05.2011 23:39 420 0

Пітерський "Зеніт" назавжди залишиться у серці Анатолія Тимощука, але навіть у товариській грі треба було обіграти такого суперника.

Про це після матчу між провідними командами Росії та Німеччини заявив "Спорт-Экспрессу" сам екс-капітан "Зеніту", а нині півзахисник мюнхенської "Баварії".

"Я радий, що вдалося виграти. Шкода лише, що у "Зеніта". Але було дуже приємно, що вболівальники мене підтримували, була хороша атмосфера на стадіоні. Тому ми зараз підемо у відпустку з гарним настроєм", - сказав він.

"Вдягнув під форму одну з футболок, яку мені подарували вболівальники, коли я їхав з Петербурга. На ній написано: "Спасибі за все, капітан!". Я подякував трибунам, для мене "Зеніт" залишиться в серці назавжди", - зізнався Тимощук.

"Тренер сказав перед грою: "Ви знаєте, що Толік тут грав, давайте зробимо що-небудь для нього. Адже він уже два роки грає разом з нами. Давайте зіграємо для нього". Дуже радий, що виграли, підійшли серйозно до матчу і показали хороший футбол". - ще раз підкреслив українець.

Він додав, що довелося важко, бо вчора хавбекові робили посилений масаж, щоб вийти в гарних фізичних кондиціях і настрої.

"Із "зенітівцями" розмовляли, звичайно. Але небагато, тому що хлопці після гри були засмучені. Товариська гра, але все одно ніхто не хотів поступатися. Я спілкувався з хлопцями і перед грою, приходив до них у роздягальню. З усіма поговорив, залишилися лише найкращі враження", - згадує Тимощук.

Наостанок українець додав, що хотів би залишитися на пару днів у Санкт-Петербурзі, якщо тренер відпустить.

Коментарі ()