Головне

"Таврія" на два роки поїде зі свого стадіону

08.05.2011 17:02 294 0

Стадіон "Локомотив", котрий є домашньою ареною сімферопольської "Таврії", буде реконструйовано протягом двох років.

Про це офіційному сайту клуба повідомив почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин.

"На сьогодні "Локомотив" є власністю держави і знаходиться у сфері управління Ради Міністрів АРК. "Таврія" лише орендує "Локомотив" на час своїх матчів, за що, до речі, платить стадіону чималі кошти, які часом більші за статки від продажу квитків", - сказав він.

"Проблем дійсно багато. Табло, звук, брудні сидіння тощо. Ряд трибун і підтрибунних приміщень знаходяться в аварійному стані. Стадіон потребує капітальної реконструкції, і клуб готовий піти на серйозні витрати, якщо отримає його у свою власність. На щастя, у цьому напрямку є серйозні зрушення", - зазначив він.

"Одному з інститутів вже замовлено проект реконструкції "Локомотива". Орієнтовно це буде європейського зразка спорткомплекс з 25-тисячною ареною (по типу харківського ОСК "Металіст"). Роботи з реконструкції за попередніми оцінками займуть близько двох років. На цей період "Таврія" змушена буде переїхати на стадіон "Фіолент", в який, за згодою його господарів, ми внесемо деякі зміни, щоб він відповідав регламенту Прем'єр-ліги. Думаю, що після реконструкції "Локомотива" багато питань вболівальників зникнуть самі по собі", - пообіцяв Куніцин.

Коментарі ()