Головне

Хацкевич звернувся до вболівальників з поясненням причин "молодіжки" "Динамо"

08.05.2011 15:53 419 0

Наразі зарано критикувати молодіжний склад київського "Динамо" за невдалі виступи у турнірі дублерів, адже більшість гравців просто за віком ще не можуть грати на рівних з опонентами.

Про це після нічиєї з молодіжним складом "Карпат" заявив тренер юнаків "Динамо" Олександр Хацкевич, повідомляє "динамівський" сайт.

"Мене хлопці попросили звернутися до лихо-вболівальників, які залишають свої відгуки на сайтах. Ми граємо в молодіжній першості, а команда в нас юнацька. 90% гравцям по 17-18 років, при цьому вони не програли жодного матчу з великим рахунком", - сказав Хацкевич.

"У кожному поєдинку вони б'ються. Справжні вболівальники - на стадіоні, вони це бачать, і підтримують команду. А читати коментарі збоку хлопцям образливо. Повторюся, вони - юнаки, фізіологію не обдуриш", - наголосив він.

"Коли біжить Федецький чи Віценець, вони його навіть упіймати не можуть. Хлопці разом рік, а грають в основному складі лише з весняної частини сезону", - додав Хацкевич.

"Граці ще не почали грати у футбол. Ми лише збираємо команду. На сьогодні в нас є 14 людей, з якими ми визначилися. Але навіть у молодіжному складі потрібна конкуренція", - резюмував тренер.

За 2 тури до закінчення першості команда Хацевича посідає передостаннє, 15-е місце, набравши 28 очок у 28 матчах.

Коментарі ()