Головне

Ярошенко: У "Іллічівця" не так багато шансів зачепитись за Прем'єр-лігу

08.05.2011 14:34 504 0

Маріуольський "Іллічівець" буде боротися до останнього, але шансів вижити у боротьбі за виживання у вищій лізі в команди не дуже багато.

Про це офіційному сайту УПЛ заявив один з лідерів "Іллічівця" Костянтин Ярошенко.

"Просто не виходить набрати очки. Результат тяжіє над хлопцями. Кожен хоче досягти результату, а в цілому у нас цього не виходить", - бідкається він.

"Не варто все списувати лише на захисників. Обороняється вся команда. Гравці середньої лінії взагалі беруть активну участь у захисних діях. Та й коли у нападі не вдається зачепитись, то доводиться частіше грати на власній половині поля", - продовжив він.

"Велика кількість недосвідчених футболістів не витримує навантаження. Особливо, коли відповідальність за результат зросла після кількох перших невдач. Бажання багато, а стабільності й майстерності не вистачає", - зазначив Костянтин.

На його думку, якби дебютантів вводити у бій по одному, можливо, вони б зуміли себе проявити краще.

"З функціональною підготовкою у нас усе гаразд, а от концентрації на всі 90 хвилин всій команді не вистачає. Це і є наслідком того, у якій команді більш досвідчених та загартованих бійців", - переконаний Ярошенко.

"Боятись суперника, тим більше, у нашій ситуації, буде неправильно. У нас не так багато шансів зачепитись за Прем'єр-лігу, однак ми маємо спробувати їх використати", - пообіцяв перед грою з "Таврією" Ярошенко.

За словами хавбека, конкуренти теж не сплять - "Кривбас" бере своєю зіграністю, "Севастополь" добре вкомплектувався ще по ходу першого кола.

Щодо свого майбутнього Ярошенко повідомив, що досі перебуває в оренді у "Іллічівці", а контракт у нього підписаний із "Шахтарем", тож майбутнє залежить не лише від бажання футболіста.

Коментарі ()