Головне

Кополовець: Голи привезли собі самі, а відігратися було складно, "Динамо" - дуже сильна команда

08.05.2011 12:34 369 0

"Карпати" почали грати проти "Динамо" лише програючи два голи, котрі кияни забили не без везіння, але щастить сильнішому.

Про це заявив автор голу "Карпат" Михайло Кополовець, пише клубний сайт.

"Гра була рівна. У першому таймі в Шевченка був один момент - і все. "Динамо" більше нічого і не створило, а голи, вважаю, ми самі собі привезли", - переконаний він.

"Про другий гол киян не можу нічого сказати. Боковий суддя підняв прапорець, через це наші може трохи розслабилися. Але гру веде головний суддя і йому приймати рішення. Треба грати до кінця. Власне, хлопці і догравали до кінця, але піднятий прапорець їм трохи збив темп", - визнав він.

"Була можливість вдарити по воротах. Трохи допоміг рикошет", - сказав про свій гол Кополовець.

За словами Михайла, хотілося зробити людям свято і приємно, що вони не розходилися після гри і красиво підтримували команду.

"Чи були моменти відігратися? Чесно кажучи, це важкувато. Все ж "Динамо" дуже сильна команда, але ми зробили усе, що могли. Нам треба якийсь імпульс. Бо з перших хвилин не виходить нормально грати. Чи то треба, щоб нам гол забили, чи то вилучення якесь... Я розумію, що це погано, але виходить так, що ми вчимося на своїх помилках", - резюмував він..

Коментарі ()