Головне

Куніцин: Ми з Фірташем хочемо, щоб "Таврія" боролася за Кубок і бронзу чемпіонату

08.05.2011 11:48 323 0

Сімферопольська "Таврія" у сезоні 2011/12 років почне боротьбу в українських змаганнях із значно амбітнішими, інж раніше, завданнями.

Почесний президент "Таврії" Сергій Куніцин розповів про те, в якому напрямку буде розвиватися сімферопольська команда найближчим часом.

"Хто на сьогоднішній день є засновником клубу? Дмитро Васильович Фірташ - відомий український бізнесмен. Фінансування клубу перш за все йде через його фінансові структури", - повідомив Куніцин.

"В мене відбулася розмова з Дмитром Фірташем. Ми прийшли до спільного думку, що ситуація, коли команда бовтається між шостим і десятим місцями в чемпіонаті і намагається завоювати путівку в єврокубковий турнір, по суті, неготова до нього, нікого не влаштовує", - зізнався він.

"Назріла необхідність зробити якісний крок вперед у розвитку клубу. Ми хочемо створити команду, перед якою можна було б ставити серйозні завдання (на першому етапі - це боротьба за Кубок країни і бронзові медалі чемпіонату)", - розповів почесний президент.

У побудові клубної школи за взірець Фірташ з Куніциним вирішили взяти академію донецького "Шахтаря", не виключено, що тренерів, як і "гірники", також запросять, бо "в Україні з дітьми розучилися працювати".

"Зараз недоторканних в команді немає: недавній переклад в дубль Любеновича і Дінця це наочно продемонстрував. Хоча ряд позицій потребує посилення. Без вливання "молодої крові" рухатися вперед, на жаль, неможливо", - визнав Куніцин.

Коментарі ()