Головне

Шевченко: Гра з "Карпатами" вийшла цікавою, другий гол був забитий чисто

08.05.2011 10:52 375 0

Київське "Динамо"  заслуговувало на перемогу над "Карпатами", а розмови про нібито неправильно забитий гол лише відволікають від суті гри, у якій кияни були сильнішими.

Про це офіційному сайту столичного клубу заявив один з лідерів команди Андрій Шевченко.

"Багато розмов викликав наш другий забитий м'яч. Я зрозумів, що перебуваю поза грою, тому зупинився і втратив інтерес до епізоду, а от момент розвивався далі", - розповів своє бачення ситуації форвард.

"У правилах написано, що в цьому випадку, коли до м'яча вибігає футболіст, що не знаходиться в офсайді, арбітр положення "поза грою" не фіксує. Все залежить від того, як арбітр кваліфікував цей епізод", - вважає Андрій.

Шевченкові важко сказати, чи став цей момент переломним у грі, адже кияни вели в рахунку.

"Карпати" атакували, але в нас був великий простір. Головне, що гра вийшла цікавою. А обговорювати суддівські рішення потрібно після перегляду моментів", - додав нападник.

"Наша команда показує хорошу гру вже протягом певного періоду часу. Ми постійно граємо одним складом, напрацювалися певні взаємодії, тому грати набагато легше", - зазначив Шевченко.

"Кубок? Для нас і сьогодні було дуже важливо вдало зіграти і зняти всі питання з приводу другого місця. Тепер будемо готуватися до ще однієї відповідальної грі. Спочатку потрібно потрапити у фінал", - резюмував він.

Коментарі ()