Головне

Прем'єр-ліга. "Металіст" без Маркевича розгромив "Волинь" у Луцьку

08.05.2011 21:52 552 0
Прем'єр-ліга. "Металіст" без Маркевича розгромив "Волинь" у Луцьку

Власне, Мирон Богданович був присутній на матчі, тільки не на тренерській лаві. Справа у тому, що його дискваліфікували після поєдинку у минулому турі з "Карпатами". У Луцьку Маркевич сидів серед простих уболівальників і із задоволенням роздавав охочим автографи.

Як виявилося, відсутність головного тренера на містку було на фарт "Металісту". Зокрема, Крістальдо. Аргентинець, якого викликали до збірної, відзначився хет-триком. Це не лише перший потрійний успіх Джонатана в Україні, це, взагалі, перші його голи на українській землі.

Щоправда, навряд чи взяв участь у цій грі Крістальдо з перших хвилин, якби не ще одна дискваліфіція - Девіча. Адже саме сербський українець вважається першим номером попереду у харків'ян, а Джонатан своєю невдалою грою у попередній матчах почав втрачати довіру тренера. Тепер Маркевич, очевидно, має передувати. Чи просто подумати, кого ставити наступного разу. І не сперечатися з фемідою, звичайно, щоб мати доступ до лави запасних.

Командам вдався другий тайм. До третього голу "Металіста". Суперники під завершення зустрічі почали грати на гойдалках, відповідаючи атакою на атаку. Допоміг у цьому "Волині" влучний удар Приндети під завісу першої половини. Для Віталія це взяття також запам'ятається - для 18-річного хлопця то був перший точний удар за луцький клуб.

Хорошими моментами команди обмінялися вже на початку другого тайму. Спочатку той же Крістальдо з двох метрів примудрився влучити у стійку, а не у ствір воріт. А згодом помилився Папа Гуйє, Лопес віддав на Пищура, який обіграв захисника, але також неточного удару завдав.

Ндоє ще кілька разів вступав у гру, рятуючи "Волинь". Проте саме помилка воротаря призвела до третього м'яча. Він вийшов далеко з воріт, пресингуючи форварда, й опісля впоратися з ударом Тайсона не зумів. Четвертий гол просто добив уже деморалізованих лучан.

"Металіст" повернув собі третю сходинку. Однак відстань від "Дніпра", як і раніше, всього-навсього одне очко. Що ж до "Волині", то Кварцяний був правий - зарано його команді думати про єврокубки.

Коментарі ()