Головне

Лутков: Виграємо три останніх гри - матимемо шанси

01.05.2011 00:10 345 0

Навіть після поразки від "Дніпра" запорізький "Металург" зберігає шанси залишитися на наступний сезон в УПЛ.

Про це після гри заявив тренер команди Олег Лутков, повідомляє сайт "дніпрян".

"На жаль, гра не вдалася. Дуже боязко діяли в атаці в першому таймі, пропустили необов'язковий м'яч. Ми спробували струсити команду в перерві - налагодилися якісь атакуючи дії, були створені моменти, які, на жаль, не реалізували", - поскаржився він.

"Пропускаємо образливі м'ячі, не допрацьовуємо в обороні. Не змогли витримати високий темп, у якому рухався "Дніпро". На жаль, не вийшла та гра, на яку налаштовували команду і яку хотіли побачити. По приїзду в Запоріжжі будемо розбиратися, хто допускав помилки, хто діяв нормально", - пообіцяв він.

За словами Луткова, поразка від "Дніпра" не припинила для "Металурга" боротьбу за місце у Прем'єр-лізі, адже у команди попереду три гри, дві з яких домашні з прямими конкурентами.

"Наше завдання зараз - забути цю поразку як можна швидше і готуватися до гри з "Кривбасом". Думаю, у двох домашніх іграх буде вирішуватися, хто вилетить. Поки є мінімальні шанси, будемо битися. У нас було і гірше становище, зараз же хоч якийсь шанс собі залишили. Будемо битися до кінця", - наголосив він.

"Ми можемо набрати, якщо виграємо три матчі, 27 очок. Дай Бог, щоб це стало прохідним балом. Не все від нас залежить, багато що залежить від наших конкурентів. Ми це чудово розуміємо. Будемо битися до кінця", - зе раз підкреслив тренер.

Коментарі ()