Головне

Бакалов: Був би в мене капелюх - зняв би його перед гравцями

30.04.2011 21:45 337 0

Хоча київському "Арсеналу" і вдалося досягти перемоги над донецьким "Металургом" з рахунком 5:1, але на цьому команда не повинна зупинятися та заспокоюватися.

Про це після гри заявив тренер "канонірів" Юрій Бакалов, повідомляє сайт донеччан.

"Вважаю що і в бажанні, і в тактичному плані, ми, напевно, переграли "Металург". Вважаю, що ми цілком заслужено добилися позитивного результату", - сказав він.

"Сьогодні, незважаючи на рахунок, далася перемога нелегко. Я вважаю "Металург" дуже кваліфікованою командою з підбором хороших виконавців. Ми дуже ретельно готувалися до цієї зустрічі. У нас була низка невдач в останніх трьох турах. Це не зовсім позитивно позначалося на настрої футболістів", - розповів він.

"За сьогоднішню гру скажу, якби в мене був капелюх - я б зняв його перед моїми футболістами. Я їм вдячний", - зізнався Бакалов.

На його думку, у команди виходило багато чого, але не все, адже ідеальних ігор не буває в жодного клубу.

"Були помилки, були ті моменти, які ми будемо розбирати і уважно аналізувати. По сьогоднішній грі - ми змусили "Металург" помилятися, там, де вони повинні були помилятися. Ми реалізували ті можливості, які відпрацьовували на тренуваннях. Так склалося, може бути, і удача була на нашому боці", - резюмував тренер.

Коментарі ()