Головне

Маркевич: Будемо боротися за третє місце

30.04.2011 19:41 439 0

Харківському "Металісту" не вистачає впевнених у собі гравців, котрі були б здатні виконкувати завдання, що стоять зараз перед клубом.

Про це після гри заявив головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич, повідомляє сайт клубу.

"Вийшла досить нервова гра з обох сторін. Більше футболісти "судили", ніж грали. У нас були моменти, щоб виграти, але якщо вони є, то треба забивати. Пару виходів один в один", - згадує він.

"Якщо не можеш забити такі м'ячі... Тепер нам треба всі три залишилися матчу виграти і не упустити третє місце", - зізнався Маркевич.

За словами Маркевича, він все ще вірить у Крістальдо, котрий є "гравцем моменту".

"Деякі гравці просто не готові до подібних ігор? Ви правильно помітили, на жаль, так було. Напевно, треба шукати інших виконавців, які будуть самовіддано грати на полі", - пообіцяв наставник.

"Адже чим "Металіст" завжди відрізнявся від інших клубів - саме такою грою. Звичайно, суперник нас переслідував - всео 4 очки відрив... Вони хотіли скоротити його - ми не дали", - продовжив він.

"Принципові ігри в нас не тільки з цією командою. З "Дніпром", "Шахтарем", з іншими ... Напевно, на початку моєї кар'єри в "Металісті" таке і було, а зараз це рядовий матч", - резюмував Маркевич.

Коментарі ()