Головне

Федецький: Сподіваюся, "Металіст" втратить очки у грі з "Шахтарем"

23.04.2011 09:41 400 0

Львівські "Карпати" все ще розраховують на боротьбу за місце у трійці призерів чемпіонату України.

Про це заявив один з лідерів команди захисник Артем Федецький.

"З "Оболонню" ми втратили два очки. Контролювали гру і просто не змогли забити другий м'яч. Моменти були, але трішки підвела реалізація", - вважає він.

"У "Таврії" потрібно звернути увагу на Ідахора, тому що він найкращий бомбардир команди, але загалом потрібно звертати увагу на всю команду. Розслабитися, я думаю, нам ніхто не дасть", - зазначим Артем.

"Шанси на третє місце в нас ще є звичайно є. Будемо до кінця намагатися битися і набирати очки. А там вже як вийде. В кінці сезону подивимося і розберемо всі помилки", - пообіцяв він.

За словами Федецького, поки йде чемпіонат "Карпати" виходять на кожну гру і намагаються показати гарний футбол і досягти перемоги.

"Завдання на сезон? Мінімум єврокубкова зона. При можливості, звичайно, хочеться поборотися за медалі, але це буде зробити важко. Тим не менше ми не опускаємо руки, ми працюємо над цим. І хочеться, щоб Львів ще раз побачив команди хорошого рівня, які грають у Лізі Європи", - сказав він.

"Хотілося б, щоб "Металіст" втратив очки із "Шахтарем", тому що у нас є хоч якісь шанси зачепитися за третє місце. Хоча нам для початку треба "Дніпро" обійти, який зараз на четвертому місці. Я думаю, в Донецьку варто чекати гарного, видовищного футболу", - резюмував гравець, пише 11na11.com.

Коментарі ()