Головне

Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Зоря" 2:0. Кияни нарешті виграли

18.04.2011 20:56 1471 0
Прем'єр-ліга. "Динамо" - "Зоря" 2:0. Кияни нарешті виграли

Як не дивно, Сьомін змінив лише одного гравця у стартовому складі у порівнянні із надневдалим чвертьфінальним матчем у Португалії проти "Браги". Замість Кравця з перших хвилин гри із "Зорею" вийшов Гармаш. А коли розпочався сам поєдинок, стало очевидним, що відсутній на полі Хачеріді. Ця зміна була виконана в останній момент, адже Алмейда значився серед запасних гравців. Очевидно, Євген отримав ушкодження на передматчевій розминці.

Підопічні Сьоміна могли запезпечити собі комфотну перевагу вже до десятої хвилини. "Динамівці" просто розривали лівий фланг оборони луганчан. Перший прорив Даніло Сілви завершився взяттям воріт. Потім він ще кілька разів опинявся в атаці, подавав-прострілював, але партнери не могли завершити його старання ще одним голом.

Чанцеву такий перебіг подій сподобатися не міг. І тренер у середині першої половини зробив першу заміну. З'явився на полі Хомченовський. Саме на його рахунку єдиний удар "Зорі" за тайм. Неточний. Сталося це за дві хвилини до перерви. Та і взагалі, гості вперше увійшли у володіння Шовковського лише на 26-ій хвилині.

Другу половину гри "Зоря" розпочала набагато активніше. Особливо виділявся Мадоу, який з'явився після перерви. Та один все-таки у полі не воїн. Кияни у ці хвилини відчули себе вільніше, адже у деяких моментах почали діяти на контратаках.

Одна із таких контратак завершилася ударом Гусєва, який став найкращим у матчі, та кутовим. Після подачі від кута поля Алмейда виграв верхову боротьбу, м'яч полетів у район лінії воротарської, де стояв Кравець. Шуховцев врізався в Артема, а м'яч після кількох рикошетів знайшов ногу Алмейди. Чи був фол на воротареві? Цілком можливо. Проте ні головний арбітр, ні боковий порушення не побачили.

Звичайно, надалі "Динамо" стало ще вільніше. Однак більше забити вони не зуміли. Аналогічно і "Зоря". У луганчан усього чотири удари у бік воріт киян було за всю гру. "Синьо-білі" перервали триматчеву нічийну серію. Окрім того, вони повернули собі другу сходинку, зберігши відстань від "Металіста" у три очки.

Коментарі ()