Головне

Рамос: Ми старалися, але суперники зіграли непогано

17.04.2011 21:13 416 0

"Дніпро" дуже старався заробити перемогу та три очки у матчі проти "Севастополя", але зіштовхнувся із грамотним опонентом, котрий мав чіткий план на гру.

Про це тренер команди Хуанде Рамос сказав на післяматчевій прес-конференції, повідомляє прес-служба дніпропетровського клубу. 

"Ми не змогли заробити три очки. Незважаючи на те, що команда доклала до цього всіх зусиль, у нас нічого не вийшло. Ми програвали, вдалося зрівняти рахунок. Після вилучення у нас була територіальна перевага, яка мала позначитися, але в підсумку особливих моментів ми не вичавили", - почав він.

"Зазвичай ми обговорюємо всі помилки через 48 годин після матчу. На цей раз ми зробимо також", - відповів Рамос на питання про обрізку Джуліано наприкінці гри, що ледве не призвела до голу у ворота "Дніпра".

"Думаю, вони приїхали зі своїм планом на гру. І в них непогано виходило. Вони перекривали зони, йшли вперед. Зіграли непогано", - оцінив суперників тренер.

За словами іспанця, "Дніпро" програв боротьу на флангах і доволі часто там суперники обігравали "дінпрян" один в один.

Рамос не вважає, що команді не вистачало гостроти в атаці, адже усі нападники "Дніпра" побували на полі і іншого резерву для посилення гри у нього вже просто не було.

Коментарі ()