Головне

Луческу: Виграли з великою удачею, але перемогу ми заслужили

17.04.2011 19:45 339 0

Сімферопольська "Таврія" провела дуже сильний матч проти "Шахтаря", але якби донецька команда була зусереджена на результаті, то багатьох проблем їй вдалося б уникнути.

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив тренер "гірників" Мірча Луческу, повідомляє клубна прес-служба.

"Нам завжди дуже складно грати на цьому полі в Сімферополі. Практично кожного разу, коли ми граємо в Сімферополі, команда господарів проводить один із найкращих своїх поєдинків і стрибає вище голови", - поскаржився румун.

"У першому таймі ми мали повну перевагу, багато гольових моментів не реалізували. У другій половині зустрічі на поле вийшла зовсім інша "Таврія", більш агресивна. Вони знайшли можливості поставити перед нами великі проблеми", - визнав він.

"Ми трохи прокинулися і знову почали створювати свої моменти тільки після того, як отримали гол у свої ворота. В атаці у нас з'явилося більше агресії. Виграли, звичайно, з великою удачею. Але, напевно, ми все ж таки заслужили сьогодні перемогу", - вважає Луческу.

За словами тренера Срну та Жадсона він замінив через травми, що стосується Едуардо, то він припустився великої помилки в моменті, коли "Шахтарю" забивали гол.

"Наші принципи ведення гри не дозволяють при пресингу суперника розгортатися в цій зоні. Занадто великий ризик втрати м'яча і організації атаки на свої ворота. Так і сталося у тому моменті. Це більше був знак для нього, що так не чинять і так не грають", - заявив фахівець.

Коментарі ()