Головне

Кононов: "Нічия - не те, що ми хотіли"

15.04.2011 21:08 746 0

Нічия у матчі проти "Оболоні" - не той результат, який мали показати "Карпати".

Про це після матчу в ефірі каналу "Футбол" заявив наставник львів'ян Олег Кононов.

"У першу чергу, звичайно, потрібно віддати належне супернику. Так вийшло, що в другому матчі поспіль вони грали в меншості. У першому таймі ми погано грали, і в першу чергу це пов'язано з командою "Оболонь". Вони пресингували нас на кожній ділянці поля і ми не змогли розбігтися", - сказав він.

"Вже перед перервою ми додали у швидкості, і "Оболонь" "підсіла". У другій половині продовжили більше атакувати, робити це на швидкості, тому що дуже інертна була гра в першому таймі. І, звичайно ж, заміни оживили хід гри. Ми зрівняли рахунок перед замінами, але, вважаю, що у нас ще були моменти, коли ми могли забивати", - впевнений тренер.

Також наставник "Карпат" зазначив, що наступний матч проти "Таврії" буде принциповим для його клубу.

"Нам потрібно готуватися до кожної гри. Ви бачите, що рівень команд зростає. Команди з першої п'ятірки будуть втрачати очки. І кожне очко - дороге. Ми сьогодні зіграли внічию, і це, звичайно, не те, що нам хотілося б. Але й не так вже й погано. Так що, я з оптимізмом дивлюся в майбутнє. Тим більше, що наступна гра проти "Таврії" для нас принципова", - заявив Кононов.

Коментарі ()